En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Bunun bağırsakin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Bir binada yahut yapı zalimnda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Zeyil-3/C’de belirtilen sürelere muvafık olması mecburidir.

Zihnî özürlü, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli mensubu sabah akşam fariza başlangıcında olan ve yangın yahut özge ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik bar sistemi ile ateş simultane kaçış planının daha seri işlemlemesini esenlamaktadır.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category birli yet.

Aynı zamanda kaçış yolu enliliği 180 cm’ den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve halk binaları merdiven kapı yaygınliği 120 cm’ den daraç olanaksız.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde Yangın Merdiveni Kapısı boşaltma edilmesi muhtevain yangın bapsı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Kaçış bağırsakin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair mimarilarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara intikalini mâni olmak yahut olabilir olduğu derece geciktirmektir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan yaşamını bel kemiği kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page